Testi I Matures Nga Informatika

Free download Testi I Matures Nga Informatika mp3 for free

Rinor Qehaja – Testi i matures 29 05 2018

Rinor Qehaja – Testi i matures 29 05 2018

Duration: 17:42 Size: 24.31 MB

TESTI I MATURES SHPËRNDAHET SËRISH

TESTI I MATURES SHPËRNDAHET SËRISH

Duration: 1:25 Size: 1.95 MB

Pyetje dhe pergjigje per test te matures Edicioni 1

Pyetje dhe pergjigje per test te matures Edicioni 1

Duration: 5:58 Size: 8.19 MB

Dan Pifqi Per Maturantat.Testi i Matures 2017

Dan Pifqi Per Maturantat.Testi i Matures 2017

Duration: 0:17 Size: 398.44 kB

TESTI I ARRITSHMERISE PER SEMIMATURANTE 30.05.2017

TESTI I ARRITSHMERISE PER SEMIMATURANTE 30.05.2017

Duration: 15:53 Size: 21.81 MB

testi i matures   24 06 2017

testi i matures 24 06 2017

Duration: 1:49 Size: 2.49 MB

Teza e Matures Letersi 2014 e shtjelluar 1

Teza e Matures Letersi 2014 e shtjelluar 1

Duration: 7:15 Size: 9.96 MB

TESTI I MATURES  14 06 2017

TESTI I MATURES 14 06 2017

Duration: 2:05 Size: 2.86 MB

Pyetje dhe pergjigje per test te matures Edicioni2

Pyetje dhe pergjigje per test te matures Edicioni2

Duration: 3:40 Size: 5.04 MB

Testi Matures 2016 - Lënda e Gjuhës Shqipe 2 (Pyetje dhe përgjigje)

Testi Matures 2016 - Lënda e Gjuhës Shqipe 2 (Pyetje dhe përgjigje)

Duration: 0:35 Size: 820.31 kB

E PAMUNDUR ! Test zgjuarsie super i veshtire (pyetje me spec)

E PAMUNDUR ! Test zgjuarsie super i veshtire (pyetje me spec)

Duration: 2:28 Size: 3.39 MB

Teza provimit te matematikes Matura Shteterore 2014 pyetjet me alternativa

Teza provimit te matematikes Matura Shteterore 2014 pyetjet me alternativa

Duration: 9:22 Size: 12.86 MB

Kopjime në Testin e Maturës ne Skenderaj

Kopjime në Testin e Maturës ne Skenderaj

Duration: 0:43 Size: 1007.81 kB

OOOPS Testi i arritshmërisë: Rita Ora e do spinaqin! 28.06.2013

OOOPS Testi i arritshmërisë: Rita Ora e do spinaqin! 28.06.2013

Duration: 2:42 Size: 3.71 MB

Procesi i testit te matures, pjesa e dyte - 20.06.2015 - Klan Kosova

Procesi i testit te matures, pjesa e dyte - 20.06.2015 - Klan Kosova

Duration: 1:48 Size: 2.47 MB

Testi Matures 2016 - Lënda e Kimis (Pyetje dhe përgjigje)

Testi Matures 2016 - Lënda e Kimis (Pyetje dhe përgjigje)

Duration: 3:52 Size: 5.31 MB

Testi i Matures ne Gjilan

Testi i Matures ne Gjilan

Duration: 1:20 Size: 1.83 MB

10 VJET INFORMATIKE EKONOMIKE ABC NEWS

10 VJET INFORMATIKE EKONOMIKE ABC NEWS

Duration: 1:25 Size: 1.95 MB

Provimi i Matures Shteterore 2014 Skema e vleresimit matematike gjimnazi varianti A

Provimi i Matures Shteterore 2014 Skema e vleresimit matematike gjimnazi varianti A

Duration: 3:51 Size: 5.29 MB

PERFUNDOJNE TESTET E MATURES SHTETERORE   ABC NEWS

PERFUNDOJNE TESTET E MATURES SHTETERORE ABC NEWS

Duration: 1:31 Size: 2.08 MB